Adresa:
Radnička 22
11000 Beograd

Telefon: +381 11 20 90 901
Email: info@toyota.rs
Sajt: www.toyota.rs

Facebook: https://www.facebook.com/toyota.srbija/
Instagram: https://www.instagram.com/toyota.srbija/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/toyota-srbija/
YouTube: https://www.youtube.com/@toyotasrbija1

 
Toyota Srbija d.o.o., osnovana 2003. godine, je generalni uvoznik i distributer, Toyota vozila, rezervnih delova i dodatne automobilske opreme.

Toyota Way je koncept rada koji sprovodimo kao preduzeće i on definiše najvažnije vrednosti i poslovne metode koje naši zaposleni upotrebljavaju u svim područjima svakodnevnog rada, na svim nivoima kompanije, širom sveta.

To je i temelj naše korporativne kulture. Koncept je utemeljen na dva stuba: Kaizen (stalni napredak), stalno poboljšanje, koje obuhvata načela izazova i Genchi Genbutsu (rešavanje problema u začetku), te poštovanju prema ljudima.

"Videli smo svet malo drugačije. Tamo gde su drugi videli prepreke, mi smo mogli zamisliti bolji svet. Zato smo uspeli da pronađemo put kojim idemo još dalje od nulte stope emisija. Ali, to je samo početak. Želimo da nastavimo dalje. Stvaramo gradove koji se napajaju čistom vodonik energijom. Pružamo usluge mobilnosti za sve. Posvećeni smo održivom svetu i društvu u koje ćemo svi biti uključeni. Za svet bez prepreka."

Pogledajte još