Adresa:
Ugrinovačka 223b
11000 Beograd

Telefon: 
011/2022303
Email:
office@euroimpex-automotive.rs

Opel:

1. https://www.opel.rs/
2. https://www.instagram.com/opelsrbija/
3. https://www.facebook.com/OpelSrbija


Osnovan 26.01.1990. godine, Euroimpex se razvijao temeljno i kontinuirano kao prva privatna kompanija u Makedoniji koja se bavi automobilskom industrijom. Danas je Euroimpex generalni uvoznik i distributer Opel i Peugeot brendova za Makedoniju, Srbiju i Crnu Goru, Kosovo i Albaniju. Na teritoriji Srbije i Crne Gore za brend Opel posluje kompanija Euroimpex Automotive.

Godinama, Euroimpex razvija stabilne poslovne odnose kako sa Prinicipalom tako i sa proizvođačima, ali takođe i sa klijentima što svedoči činjenica da kompanija danas zastupa Peugeot i Opel brendove na tržištu od više od 14.500.000 stanovnika na šta smo posebno ponosni.

Naši lojalni klijenti su brojna fizička i pravna lica na teritoriji Srbije i Crne Gore, a posebno Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Zrenjanina i Podgorice gde se nalaze naši ovlašćeni partneri – prodajni i servisni centri.

Naš ponos su Euroimpex Autogroup/Automotive i tim koji ga čini. Izazovi su obeležili našu istoriju na šta smo veoma ponosni. Realizovali smo brojne projekte za brend koje zastupamo. Ali za nas, najznačanije priznanje je zadovoljan klijent koji je odlučio da da poverenje Euroimpex-u.

Naša misija glasi: Zadržati lojalne i privući nove klijente maksimalnom posvećenosti zaposlenih, poverenjem na visokom nivou, besprekornom uslugom i proizvodima sa dokazanim kvalitetom. Naravno, mi ovde nećemo stati i na obostarno zadovoljstvo ćemo opravdati zadobijeno poverenje jer je naša vizija: Krupnim koracima i strategijom za kontinuirani rast i razvoj ka stvarnom cilju – Biti lider na tržištu.

Sama kompleksnost distribucije vozila postavlja izazove pred svakog distributera i u manje kriznim vremenima.

Pogledajte još