Adresa:
Višnjička 53a
11000 Beograd

Telefon: 011/2022333
e-mail: office@euroimpex-autogroup.rs.

Inoto motors:

1. https://inoto.rs/
2. https://www.instagram.com/mitsubishi_motors_serbia/
3. https://www.facebook.com/MitsubishiMotorsSrbija

Peugeot:
1. https://peugeot.rs/
2. https://www.instagram.com/peugeotserbia/
3. https://www.facebook.com/PeugeotSerbia


Osnovan 26.01.1990. godine, Euroimpex se razvijao temeljno i kontinuirano kao prva privatna kompanija u Makedoniji koja se bavi automobilskom industrijom. Danas je Euroimpex generalni uvoznik i distributer Opel i Peugeot brendova za Makedoniju, Srbiju i Crnu Goru, Kosovo i Albaniju. Na teritoriji Srbije i Crne Gore za brend Peugeot, posluje ćerka firma Euroimpex Autogroup, sa sedištem u Beogradu, opština Palilula, ul. Višnjička 53A, a za brend Opel Euroimpex Automotive.

Godinama, Euroimpex razvija stabilne poslovne odnose kako sa Prinicipalom tako i sa proizvođačima, ali takođe i sa klijentima što svedoči činjenica da kompanija danas zastupa Peugeot i Opel brendove na tržištu od više od 14.500.000 stanovnika na šta smo posebno ponosni.

Naši lojalni klijenti su brojna fizička i pravna lica na teritoriji Srbije i Crne Gore, a posebno Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Zrenjanina i Podgorice gde se nalaze naši ovlašćeni partneri – prodajni i servisni centri.

Naš ponos su Euroimpex Autogroup/Automotive i tim koji ga čini. Izazovi su obeležili našu istoriju na šta smo veoma ponosni. Realizovali smo brojne projekte za brend koje zastupamo. Ali za nas, najznačanije priznanje je zadovoljan klijent koji je odlučio da da poverenje Euroimpex-u.

Naša misija glasi: Zadržati lojalne i privući nove klijente maksimalnom posvećenosti zaposlenih, poverenjem na visokom nivou, besprekornom uslugom i proizvodima sa dokazanim kvalitetom. Naravno, mi ovde nećemo stati i na obostarno zadovoljstvo ćemo opravdati zadobijeno poverenje jer je naša vizija: Krupnim koracima i strategijom za kontinuirani rast i razvoj ka stvarnom cilju – Biti lider na tržištu.


INOTO MOTORS D.O.O. je zvanični i ekskluzivni uvoznik i distributer vozila MITSUBISHI MOTORS za Srbiju i Crnu Goru od 05.12.2009 god.

Tim INOTO MOTORS-a je u dosadašnjem radu razvijao kod nas neke od najpoznatijih svetskih brendova sa velikim uspehom i opredeljen je da primeni svoje bogato iskustvo kako bi u što boljem svetlu predstavio vozila MITSUBISHI MOTORSA. Salon INOTO MOTORS-a nalazi se u Višnjičkoj 53a u Beogradu i zapravo je prethodnica modernog Centra sa najnovijim standardima Mitsubishi Motorsa u Evropi koji će se graditi u Beogradu.

Do početka saradnje Mitsubishi Motorsa i Inoto Motorsa nije došlo ni brzo ni lako. Bilo je i teških i radosnih momenata. Duž kompleksnih priprema i planiranja poslovne saradnje, znali smo biti i nestrpljivi, ali i svesni svojih vrednosti. Ipak, gradeći odnos sa Mitsubishijem, izgradjivali smo i sebe. Sada smo, kao firma po mnogo čemu drugačiji, i to drugačiji sa razlogom, a verujemo i zreliji.

Sada možemo reći da smo ponosni što saradjujemo sa Mitsubishijem obzirom da smo kroz proces izbora novog distributera, upoznali strukturu kompanije, kao i vredna poslovno etička načela koje Mitsubishi gaji i razvija, sa tradicijom od vremena osnivanja kompanije.

Sama kompleksnost distribucije vozila postavlja izazove pred svakog distributera i u manje kriznim vremenima.

Pogledajte još