Adresa:
Zrenjaninski put 11
11000 Beograd

Telefon: 
+381 11 41 34 444
Email: 
office@britishmotors.rs
Sajt:
www.britishmotors.rs

Facebook: https://www.facebook.com/britishmotorsbeograd
Instagram: https://www.instagram.com/britishmotorssrbija
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/british-motors-srbija/
YouTube: https://www.youtube.com/@britishmotorssrbija363

British Motors je ekskluzivni prodajno-servisni centar za Jaguar i Land Rover vozila u Srbiji i Crnoj Gori, izgrađen po najvišim standardima JLR grupe. Kao najmoderniji centar te vrste, pruža besprekorno korisničko iskustvo za sve klijente. British Motors prodajno-servisni centri nalaze se u Beogradu, Čačku i Podgorici.

U salonima British Motorsa mogu se videte poslednji modeli Jaguara i Land Rovera, zakazati probna vožnja, a pre svega dobiti najpouzdanije informacije o svim vozilima, kao i saveti o pravilnom održavanju.

Pored prodaje ekskluzivnih modela, British Motors je i ovlašćeni servisni centar. Svi koji žele dodatno da opreme svoje vozilo, ovde će na raspolaganju pronaći veliki izbor dodatne opreme. British Motors je ovlašćeni prodavac Bridgestone i Pirelli pneumatika, tako da nudi kompletan izbor guma za sve tipove vozila.

U sklopu poslovanja British Motorsa, otvoren je OMR Luxury Store u West 65 Mall gde se prodaju luksuzni, malo korišćeni automobili i luksuzna plovila iz ponude Azimut Benetti Grupe.


Pogledajte još